Lys Ingilizce Puan Hesaplama 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Lys Ingilizce Puan Hesaplama 2016. Ayt puan hesaplama yks'nin ilk oturumu olan temel yeterlilik testi ve ikinci oturumu olan alan yeterlilik testinden alacağınız puanları, sıralamanızı ve yüzdelik diliminizi öğrenmek için ilgili bölümlerde doğru ve yanlış cevaplanan soru sayılarını girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Puan hesaplama, 2016 lys puanı hesaplama, atlas uygulaması nedir, atlas uygulaması hakkında öğrencilerin ösym 'nin düzenlediği lys heyecanı devam ediyor.

SORU İNGİLİZCE İngilizce Düzensiz Fiiller Panosu
SORU İNGİLİZCE İngilizce Düzensiz Fiiller Panosu

Diploma notunuzu bilmiyorsanız yaklaşık bir değer giriniz. Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç). 2013 lys 5 sınav yorumları, 2013 lys ingilizce, 2013 lys soruları zormuydu kolay mıydı sınav yorumlar.

SORU İNGİLİZCE İngilizce Düzensiz Fiiller Panosu

Hesaplama yapılırken kullanılan katsayılar ve puan hesaplamaları 2012 ygs ve lys sınanları baz alınarak yapılmıştır. Işte detaylar… lys sonrası öğrencileri şimdide puan hesaplama ve tercih heyecanı sardı. 2016 lys puanını ösym'den önce yök. 2013 ygs ve lys sınavlarına ait puan hesaplama sistemi aşağıdadır.

← gk gy puan hesaplama 2016gk gy puan hesaplama 2016 →