Lys Okul Puanı Hesaplama 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Lys Okul Puanı Hesaplama 2016. Diploma notu veya okul ortalama puanınızı 0,6 ile çarptıktan sonra aşağıda çıkan ham puanlarını üzerinde eklemektir. 2016 yılı için okul puanı hesaplama sistemimizde hiç bir formül kullanmadan sitemizde bulunan diplomu puanı hesaplama aracına mezuniyet belgesindeki diploma notunu girerek size okuldan kaç puan geleceğini yaklşakı olarak sorgulayabilirsiniz.

Gri Saç Modelleri Part 2
Gri Saç Modelleri Part 2

Böylece, 50 olan en düşük diploma notu için obp 250 olacak, en yüksek 100 olan diploma notu için de obp 500 olacaktır. Ösym tarafından yayımlanan son verilere göre düzenlenmiş lys puan hesaplama 2017 robotu sitemiz aracılığı ile adayların hizmetine sunulmuştur. Meslek liseleri ile normal liseler arasında ek puan hesaplaması arasında farkılılk.

Gri Saç Modelleri Part 2

Diploma puanınızı giriniz (80,51 gibi) hesapla: Böylece, 50 olan en düşük diploma notu için obp 250 olacak, en yüksek 100 olan diploma notu için de obp 500 olacaktır. Ösym tarafından yayımlanan son verilere göre düzenlenmiş lys puan hesaplama 2017 robotu sitemiz aracılığı ile adayların hizmetine sunulmuştur. Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç).

← istanbul üniversitesi hukuk yuksek lisans puan hesaplamaistanbul üniversitesi hukuk yuksek lisans puan hesaplama →