Lys Puan Hesaplama 2010

Pdf Cevap Anahtarı

Lys Puan Hesaplama 2010. Lys puan hesaplama işlemi özel formüller ve 2013 yılında uygulanan lys’de alınan istatistiki verilere göre hesaplanmaktadır. O da bizim gibi bir blogcu tarafından yapılmış ve hakikatten de dolu dolu yapılmış bir site, onlara da gitmek için aşağıdaki yazılara tıklayınız:

Öyküleme Nedir Örnek Kısaca
Öyküleme Nedir Örnek Kısaca

Üniversite adaylarının en çok merak ettiği konulardan biri: Her derse ait testlerde adayın yanlış cevaplamış olduğu soru sayısının üçte biri, ilgili teste ait doğru sayısından çıkarılarak adayın ilgili dersten alacağı ham puan (net sayısı) elde edilmektedir. Önceden 0.8 olan aobp puanı ilk sene yerleştiği halde.

Öyküleme Nedir Örnek Kısaca

2010 ygs net sayısı ve karşılığında ki puanlar için aşağıdaki bağlantıdan modüle ulaşabilirsiniz. 2010 lys puan,lys puan hesapla,lys puan hesaplama, lys puanı hesaplamak, ygs puan hesaplamak , Lys puan hesaplama aracını kullanmak için formdaki ygs türkçe, ygs sosyal bilimler, ygs temel matematik, ygs fen bilimleri testlerinden yapmış olduğunuz doğru ve yanlış sayılarını yazarak lys puanınızı hesaplayabilirsiniz. Lys puan hesaplamanızı yaparken belirtilen değerleri doğru girmeye dikkat edin ve sınav türünüzü de işaretleyin.

← adaletten hukuka geçiş puan hesaplamaadaletten hukuka geçiş puan hesaplama →