Lys Puan Hesaplama Ösym 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Lys Puan Hesaplama Ösym 2017. Hesaplanan puanlar sınav sonucu alacağınız puanlara yaklaşık olacaktır. Diploma notunuzu boş geçerseniz 50 olarak eklenecektir.

KPSSA adayları hangi testleri almalı? Haberler
KPSSA adayları hangi testleri almalı? Haberler

Lys sıaralama hesaplama modelimiz ösym tarafından 2017 lys sonuçlarıyla birlikte açıklanan özet yığınsal ve standartlaştırılmış ağırlıklı puanlar dikkate alarak tarafımızdan geliştirilmiş bir modele göre başarı sıralamalarını tahmin edecek şekilde kurgulanmıştır. Lys puan hesaplama aracını kullanmak için formdaki ygs türkçe, ygs sosyal bilimler, ygs temel matematik, ygs fen bilimleri testlerinden yapmış olduğunuz doğru ve yanlış sayılarını yazarak lys puanınızı hesaplayabilirsiniz. Lys puan hesaplama robotu ve net hesaplama yöntemi haberimizde.

KPSSA adayları hangi testleri almalı? Haberler

Diğer yandan ise ösym tarafından sonuçlar açıklanmadan önce öğrenciler kendi netlerini ve tahmini sınav sonucunu öğrenmek istiyor. 2017 lys maratonunun tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler puan hesaplama nasıl yapılır, merak ediliyor. Lys sınavında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lys 2017 net hesaplama moturu kaç net kaç puan geti̇ri̇r sorusunun yaniti ösym'den.

← dgs puanımız hesaplansındgs puanımız hesaplansın →