Lys Puan Ve Sıralama Hesaplama 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Lys Puan Ve Sıralama Hesaplama 2016. Puango üzerinde ygs lys siralama hesaplama yapabiliyoruz. Matematik ve geometri testlerinden oluşur.mf ve tm puanı ile öğrenci alan bölümleri tercih etmek isteyen adayların girmesi gerekmektedir.matematik testi 50 sorudan oluşur ve 75 dakika sürer.

YGS Türkiye Birincisi Nereye Gitti ? ÜniversiteGO
YGS Türkiye Birincisi Nereye Gitti ? ÜniversiteGO

Ön lisans programlarını tercih edebilmek için 150 barajını aşmak gerekiyor. Gerçek 2017 ygs verilerini kullanarak yaptığımız son yazılımda lys. 2017 yılında 30.000’inci sıralamaya sahip adayın puanı:

YGS Türkiye Birincisi Nereye Gitti ? ÜniversiteGO

Lys puan hesaplama işleminiz ile birlikte, ygs 1, ygs 2, ygs 3, ygs 4, mf 1, mf 2, mf 3, mf 4, tm 1. Çıkışlı adaylara ek puan verilen programlar dışındaki lisans programlarını tercih edebilmek için ilgili lys puan türünde en az 180 puan almak gereklidir. Lys puan hesaplama aracını kullanmak için formdaki ygs türkçe, ygs sosyal bilimler, ygs temel matematik, ygs fen bilimleri testlerinden yapmış olduğunuz doğru ve yanlış sayılarını yazarak lys puanınızı hesaplayabilirsiniz. Lys puan hesaplama uygulamamız 2017, 2016 ve 2015 yıllarının her biri için puan ve sıralama hesaplama özelliğine sahiptir.

← meslek lisesi ek puandan sıralama hesaplamameslek lisesi ek puandan sıralama hesaplama →