Marmara Koleji Kocaeli Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Marmara Koleji Kocaeli Bursluluk Sınavı 2020. İlginin ve bilginin odağı asrın marmara koleji kampüslerinde avantajlı erken kayıt dönemi başladı. Küreselleşen dünyada sınırlar kalktıkça, bu bütünleşmeye uyum sağlayacak bireylerin, en az iki yabancı dile hakim, öğrenmeyi öğrenen, yaratıcı, girişimci, kendini yenileyici, sorgulayıcı özelliklere sahip olma gerekliliği vardır.

KOCAELİ OKULLARI YouTube
KOCAELİ OKULLARI YouTube

Sınıflar için kabul sınavı 22 şubat 2020'de. Özel marmara i̇lköğretim okulu'nun felsefesi atatürkçü, demokrasiye inanan, kendi kültürünü ve diğer kültürleritanıyan, dili iyi kullanabilen, duygu ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen, araştıran, sorgulayan ve sorunlara çözüm üretebilen, edindiği bilgileri yaşam becerilerine dönüştürebilen özgüvenli, mutlu ve duyarlı bireyler yetiştirmektir. My kolejle geleceği yakalayabilmek için bu fırsatı kaçırma.

KOCAELİ OKULLARI YouTube

10.00 4.sınıflar * 15 hazi̇ran 2020 saat : Kocaeli marmara koleji i̇lkokulu konum kocaeli, kartepe yabancı diller i̇ngilizce konuma uzaklık veli yorumları Marmara eğitim kurumları'nın düzenleyeceği sınav bursluluk sınavı değil, kabul sınavıdır. Kocaelin'deki özel okul ve kolejlerin bursluluk sınav tarihleri, sınav yeri, sınav başvuru bilgileri ve bursluluk sınavları ile ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz.

← vatan okulları bursluluk sınavı sonuçlarıvatan okulları bursluluk sınavı sonuçları →