Meb Bursluluk Sınavı Sonuçları 2021

Pdf Cevap Anahtarı

Meb Bursluluk Sınavı Sonuçları 2021. 2022 meb bursluluk sinavi tari̇hi̇ bakanlığın yayınladığı 2022 yılı sınav uygulama takvimine göre i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs), 04 eylül 2022'de yapılacak. Meb, bu sınava katılan öğrencilerden maddi durumu yetersiz olanlara öncelik verirken, her ay sonuçlara göre burs desteği sağlıyor.

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI. Ordu Anadolu Lisesi
BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI. Ordu Anadolu Lisesi

İşte bursluluk sınavı sonuçları sorgulama ekranı. Sınıflar ve hazırlık sınıflarını ilgilendiren bursluluk sınavı için heyecan dorukta. Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “sınav sonuç belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI. Ordu Anadolu Lisesi

Meb 2021 i̇okbs (i̇lk ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı) sonuçları açıklandı. Bursluluk sinavi sonuçlari sorgulama nasil yapilir? Sınıf öğrencileri sınavdan önce bursluluk sınavı nasıl kazanılır, bursluluk kazanmak için kaç net yapmak gerek, kaç puanla i̇okbs kazanılır merak ediyor. Biz de önceki yıllarda yapılan bursluluk sınav sonuçlarına göre i̇okbs bursluluk sınavı taban puanlarını derledik.

← yüksekçıta bursluluk sınavı denizliyüksekçıta bursluluk sınavı denizli →