Meb Hizmet Alanları Ve Hizmet Puanları Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Meb Hizmet Alanları Ve Hizmet Puanları Çizelgesi 2018. Tebliğler dergisinde de yayımlanmak üzere; 11 şubat 2021 perşembe 22:05.

Uzunpınar İlköğretim Okulu (ADIYAMAN MERKEZ)
Uzunpınar İlköğretim Okulu (ADIYAMAN MERKEZ)

Yayınlanan listede kurum kodu,i̇l,i̇lçe ve kurum adı birlikte kurumun sağ sütunda sırayla hizmet bölgesi,hizmet alanı,yerleşim yeri,zorunlu çalışma yükümlülüğü süresi (yıl) ve hizmet puanı yer alıyor. Tebliğler dergisinde de yayımlanmak üzere; Okulların hizmet puanları ve alanları güncellendi okulların hizmet alanları ve hizmet puanları çizelgesi tebliğler dergisi aralık 2018 sayısında yayımlandı.

Uzunpınar İlköğretim Okulu (ADIYAMAN MERKEZ)

Okulların hizmet puanları ve alanları güncellendi okulların hizmet alanları ve hizmet puanları çizelgesi tebliğler dergisi aralık 2018 sayısında yayımlandı. Bu ve benzeri̇ programlarla meb servi̇sleri̇ne eri̇şi̇m bulunmamaktadir. İstanbul hizmet alanları ve hizmet puanları çizelgesi 5 nisan 2018 i̇stanbul şehrinin tüm ilçelerini kapsayan “hizmet alanları ve hizmet puanları çizelgesi” ile okulların bulunduğu yerleşim yerinin kaçıncı bölge ve hangi hizmet alanında olduğunu, okulun zorunlu çalışma süresini ve hizmet puanını öğrenebilirsiniz. Milli eğitim bakanlığı, okulların puanlarını güncelledi.

← işletme devam-devamsızlık çizelgesiişletme devam-devamsızlık çizelgesi →