Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları 2016. Oğlum gecen yıl mektebim kolejinin kartal kampüsünün bursluluk sınavında başarı göstererek %95 burs kazandı ve okul sancak gruba bağlı güvenilir bir okul olduğunu düşünerek başka okullari düşünmeden kaydımızı yaptırdık. Detayları inceleyerek başvuru formunu doldurun!

Mektebim Koleji Bursluluk Sınav Soruları Nelerdir?
Mektebim Koleji Bursluluk Sınav Soruları Nelerdir?

Atatürk mahallesi ataşehir bulvar gardenya 5 plaza mektebim koleji genel müdürlük kat :7 ataşehir / i̇stanbul 7) sınav sonuçları 29 şubat 2016 pazartesi günü internet sitemizden duyurulacaktır. Sınava ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrenciler başvuru yapabilecek.

Mektebim Koleji Bursluluk Sınav Soruları Nelerdir?

Atabek koleji bursluluk sınavı 2022 detayları. Ülkemizde kısa bir süre içerisinde eğitimcilik sektöründe kendisini kanıtlamayı başaran ve artık ülke genelinde çok sayıda kampüsü bulunan mektebim okulları, bursluluk sınavları ile başarılı öğrencilerin ücret ödemeden eğitim alabilmesini sağlamaktadır. Oğlum gecen yıl mektebim kolejinin kartal kampüsünün bursluluk sınavında başarı göstererek %95 burs kazandı ve okul sancak gruba bağlı güvenilir bir okul olduğunu düşünerek başka okullari düşünmeden kaydımızı yaptırdık. Kurum 2021 yılında bursluluk sınavı düzenleyeceği tarihi 24 ve 31 mart olarak açıklamıştı.

← bursluluk sınav giriş belgesi nasıl alinirbursluluk sınav giriş belgesi nasıl alinir →