Müdür Yardımcılığı Puan Hesaplama 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Müdür Yardımcılığı Puan Hesaplama 2017. Yazılı sınav puanının %50’si, ek 1 değerlendirme sonucu alınan puanın %30’u ve sözlü sınav sonucu alınan puanının %20’si dikkate alınarak belirlenir. Ayrıca önceki yıllarda sorulan genel kültür ve gelen yetenek, atatürk ilke ve inkılapları, mevzuat ve eğitim bilimleri alanlarının yüzdelik etkisi de 2019.

Kosova'da İftar Sevinci
Kosova'da İftar Sevinci

Adayların icra müdür yardımcılığı yazılı sınavında başarılı olabilmeleri için kendilerine yöneltilen toplam 80 soru üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir. Okulumda boş bulunan müdür yardımcısı kadrosuna ekde yönetmeliğinin 22.maddesine göre görevlendirildim. 85,3/2=42,65 bu puan hesaplama sistemi ilginç geldi.ben şimdi 42,65 puanla tercih yapacağım.bazı illerin bir önceki görevlendirme listesine baktım 70ten aşağı puan yok :) bu inssanlar nasıl alıyor bu puanı,yoksa başka bir hesaplama mı var ?

Kosova'da İftar Sevinci

Yönetici i̇stek formu ek1 ( müdür yardımcısı ) yönetici i̇stek formu ek1 ( müdür yardımcısı ) i̇ndir. Yazılı sınav puanının %50’si, ek 1 değerlendirme sonucu alınan puanın %30’u ve sözlü sınav sonucu alınan puanının %20’si dikkate alınarak belirlenir. Müdür yardımcılığı +4 puan bulunduğum okulda 2015 yılında 4 yıllık sürem doldu malum görev süremiz yönetmeliğin durdurulması sonucu uzatılmadı.okulumda geçici görevlendirmeyle bu tarihe kadar devam ettim.mülakat sonucu aldığım puanla okulumu müdür yardıcısı olarak tercih edersem +4 puan alabilir miyim Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

← doçentlik puan hesaplama 2020doçentlik puan hesaplama 2020 →