Müdür Yardımcılığı Puan Hesaplama 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Müdür Yardımcılığı Puan Hesaplama 2018. Müdür, müdür başyardımcısı, müdür yardımcısı görevlendirme sonuçları: Sınav puanının %50 + ek puanın %30 + sözlü sınav puanının %20 müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı olarak ilk defa görevlendirmede esas alınacak değerlendirme:

Yeni Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu nereli? Devir
Yeni Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu nereli? Devir

Müdür yardımcılığı sınavı olarak da bilinen ekys sonuçları ösym tarafından açıklandı. 28 aralık 2019 i̇cra müdürlüğü ve i̇cra müdür yardımcılığı sınavına kadro için belirlenmiş genel şartları taşıyan ve bunun yanında adalet meslek yüksek okulları adalet bölümlerinden, adalet meslek eğitimi bölümlerinden ve hukuk fakülteleri’nden mezun olan adaylar. 2022 ekys kitap önerileri müdür yardımcılığı sınavı kitap tavsiyeleri.

Yeni Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu nereli? Devir

Müdür baş yardimciliği hi̇zmet süresi̇ hi̇zmeti̇ süresi̇ hi̇zmet süresi̇ ve puan hesaplama tablosu not :2018 yılında yayınlanan yönetici görevlendirme yönetmeliğine uygundur. Müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı görevlendirmelerinde puan aşağıdaki hallerde eklenir. 21 nisan tarihinde gerçekleşen sınava katılım gösteren kadrolu öğretmenler, o günden. Müdür, müdür başyardımcısı, müdür yardımcısı görevlendirme sonuçları:

← imam hatip yıl sonu puan hesaplamaimam hatip yıl sonu puan hesaplama →