Namık Altaş Koleji Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Namık Altaş Koleji Bursluluk Sınavı 2020. Press alt + / to open this menu. Namık altaş koleji , 2018 yılında cambridge üniversitesi’nden onay alarak, geniş çapta kabul gören uluslararası cambridge programını, türk müfredatının yanısıra veren türkiye’deki sayılı okullardan biri olmuştur.

Seçkin Bilim Koleji Ordu Facebook
Seçkin Bilim Koleji Ordu Facebook

Karadeniz bölgesinin ilk ve tek cambridge uluslararası okulu / okul öncesi / i̇lkokul / ortaokul / fen lisesi / anadolu lisesi İlkokulda ve ortaokulda tam yetkili programlarla namık altaş koleji olarak uluslararası cambridge okulu. See more of namık altaş koleji on facebook.

Seçkin Bilim Koleji Ordu Facebook

Sınıftan 11.sınıfa kadar olan seviyelerdeki öğrenciler katılabiliyor. Namık altaş koleji , 2018 yılında cambridge üniversitesi’nden onay alarak, geniş çapta kabul gören uluslararası cambridge programını, türk müfredatının yanısıra veren türkiye’deki sayılı okullardan biri olmuştur. Bu zorlu hayatta ona en gerekli şey olan sağlam ve güçlü bir kişilik ve yanında da vicdan dolu bir kalp bırakmak olacak. 01 mart 2020 tarihinde bursluluk sınavıkatılan her öğrenciye katılım bursu hediye

← ünye uğur okulları bursluluk sınavı sonuçlarıünye uğur okulları bursluluk sınavı sonuçları →