Nöbet Çizelgesi 2019-2020

Pdf Cevap Anahtarı

Nöbet Çizelgesi 2019-2020. Çizelgeye ek olarak öğrencileri teşvik edici nöbetçi öğrenci görevleri de eklenmiştir. Öğrencilerimiz i̇çin sınavlara katılım tercih formları.

Denzili Beşiktaş Baketbol Kış Spor Okulu » Haberler
Denzili Beşiktaş Baketbol Kış Spor Okulu » Haberler

Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki karışık öğretmen dosya ve dokümanları linkine tıklayabilirsiniz. 2020 / 2021 eği̇ti̇m öğreti̇m yili alpaslan i̇lkokulu müdürlüğü nöbetçi̇ öğretmen görev tali̇matnamesi̇ (1)nöbetler okul idaresi tarafından hazırlanan nöbet çizelgelerine uygun olarak tutulur. Öğrencilerimiz i̇çin sınavlara katılım tercih formları.

Denzili Beşiktaş Baketbol Kış Spor Okulu » Haberler

(2)nöbet çizelgesi idarenin onayladığı gün yürürlüğe girer. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya. 2019 yılı ikinci yarıyıl nöbetlerine katılmak isteyen ve odamızdan en geç 11 haziran 2019 salı tarihli uygunluk belgesi almış (yeni açılış, nakil, devir) meslektaşlarımızın, ekteki nöbet katılım formunu doldurarak en geç 18 haziran 2019 salı gününe kadar bölge temsilcilerine ulaştırması gerekmektedir. Bu çizelgelerde kimse kendiliğinden değiiklik yapamaz.

← personel iş takip çizelgesi excelpersonel iş takip çizelgesi excel →