Okul Puanı Hesaplama Lise 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Okul Puanı Hesaplama Lise 2016. Ortaöğretim başarı puanı (obp) hesaplama üniversitelere girişte kullanılacak okul puanı ya da diğer adıyla obp'yi öğrenmek için lise mezuniyet notunu aşağıdaki hesaplama aracına girdikten hesapla butonuna basınız. Sınıf öğrencileri yani iyi bir lise hayali kuranlar için en yeni e okul uyumlu teog puan hesaplama robotu.

Lise Puanları Istanbul Istanbul Lise Taban Puanlari Ve
Lise Puanları Istanbul Istanbul Lise Taban Puanlari Ve

Ek puanlardan yararlanmak için adayların ilgili puan türünde 180 veya daha yüksek puan almış olmaları gerekmektedir. Sınıf öğrencileri yani iyi bir lise hayali kuranlar için en yeni e okul uyumlu teog puan hesaplama robotu hazırladık. Hesaplama sonucunda çıkan veriler sizin tahmini sonucunuzdur.

Lise Puanları Istanbul Istanbul Lise Taban Puanlari Ve

Yerleştirmeleri sonucunda elde edilmiş olup 2017 yılında teog merkezi ortak sınavlar puanı ile bir liseye yerleşmek için teog’a giren öğrencilerin bu puanları göz önünde bulundurması gerekmektedir. İşte il il türkiye’deki tüm liselerin 2016 2017 yılı teog taban puanları: Hesaplama sonucunda çıkan veriler sizin tahmini sonucunuzdur. Böylece, 50 olan en düşük diploma notu için obp 250 olacak, en yüksek 100 olan diploma notu için de obp 500 olacaktır.

← ygs 3 ve lys 5 puan hesaplamaygs 3 ve lys 5 puan hesaplama →