Okul Puanı Hesaplama Lys 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Okul Puanı Hesaplama Lys 2017. Aöl okul puanı eski sistemde ortaöğretim bitirme başarı notlarının en küçüğü 100 en büyüğü 500 iken, ösym tarafından açıklanan yeni hesaplama yöntemine göre bu kez en düşüğü 250 en büyüğü ise 500 olarak hesaplanacak. Obp okul puanı hesaplama motoru güncel olarak sayfamızda.

18 Mart Çanakkale Zaferi Pano Örnekleri
18 Mart Çanakkale Zaferi Pano Örnekleri

Lisans yerleştirme sınavı lys puan hesaplama motoru güncel olarak sayfamızda. Hesaplama sonucunda çıkan veriler sizin tahmini sonucunuzdur. Ortaöğretim başarı puanı (obp) hesaplama üniversitelere girişte kullanılacak okul puanı ya da diğer adıyla ortaöğretim başarı puanını hesaplamak istediğiniz öğrencinin lise mezuniyet puanını girdikten hesapla butonuna basınız.

18 Mart Çanakkale Zaferi Pano Örnekleri

Ösys kılavuzunda obp’nin (ortaöğretim başarı puan) 500’lük sisteme dönüştürülmesi sonra da 0,12 ile çarpılması gerektiği söyleniyor. Obp okul puanı hesaplama motoru güncel olarak sayfamızda. Ösys kılavuzunda obp’nin (ortaöğretim başarı puan) 500’lük sisteme dönüştürülmesi sonra da 0,12 ile çarpılması gerektiği söyleniyor. Ortaöğretim başarı puanı (obp) hesaplama üniversitelere girişte kullanılacak okul puanı ya da diğer adıyla ortaöğretim başarı puanını hesaplamak istediğiniz öğrencinin lise mezuniyet puanını girdikten hesapla butonuna basınız.

← ales eşit ağırlık puan hesaplama motoruales eşit ağırlık puan hesaplama motoru →