Okul Puanı Hesaplama Ygs Lys 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Okul Puanı Hesaplama Ygs Lys 2017. Yeni hesaplama sistemi bu yıl yks’ye giren ve önümüzdeki ay yapılacak yks’ye katılacak öğrencileri etkiliyor. Ygs’de sorulan toplam 160 soru içinde 20 net yapılması durumunda 150 puan alınabilecektir.

LYS Felsefe Grubu Örnek Açık Uçlu(Kısa Cevaplı) Soru
LYS Felsefe Grubu Örnek Açık Uçlu(Kısa Cevaplı) Soru

Meslek lisesi veya öğretmen lisesi gibi liselerden mezun olanlar için ek puan hesaplanırken de. Diploma notunuzu bilmiyorsanız yaklaşık bir değer giriniz. Meb e okul veli bilgilendirme sistemi ile % 100 uyumlu takdir teşekkür hesaplama araçları artık öğrencilerin hizmetinde.

LYS Felsefe Grubu Örnek Açık Uçlu(Kısa Cevaplı) Soru

Okul birincisi de olsa diploma notu diğerleri gibi önce 5 ile çarpılacak, daha sonra çıkan sayıda 0.12 katsayısı ile çarpılacak. 21 eylül 2015 27 ocak 2017 yenirehberlik okul puanı ekli 2017 ygs puan hesaplama öğren için 33 yorum bir deneme sınavı yapmadan hangi dersten ne kadar başarılı olduğunuzu öğrenemezsiniz. Lys sonuçları açıklanır açıklanmaz, öğrenciler kısıtlı bir zaman. Aşağıda yer alan 2017 ygs hesaplama robotuna doğru yanlış sayıları gibi bilgilerinizi girerek ygs kaç puan alırım gibi sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

← 1 dönem teog puan hesaplama1 dönem teog puan hesaplama →