Okul Yerleştirme Puanı Hesaplama 2015

Pdf Cevap Anahtarı

Okul Yerleştirme Puanı Hesaplama 2015. Örnek vermek gerekirse 440 yerleştirme puanı olan bir puanı olanların 460’tan yukarı yerleri tercih etmeleri doğru değildir. En çok sorulan sorulardan bir tanesi de ‘yabancı özel okullar nasıl öğrenci alacaklar ?’

okul Sayfa 2 Türkçe Eğitimi
okul Sayfa 2 Türkçe Eğitimi

Ortaöğretim başarı puanı (obp) hesaplama üniversitelere girişte kullanılacak okul puanı ya da diğer adıyla obp'yi öğrenmek için lise mezuniyet notunu aşağıdaki hesaplama aracına girdikten hesapla butonuna basınız. Ösym tarafından yayımlanan son verilere göre düzenlenmiş lys puan hesaplama 2017 robotu sitemiz aracılığı ile adayların hizmetine sunulmuştur. Meslek lisesi veya öğretmen lisesi gibi liselerden mezun olanlar için ek puan hesaplanırken de.

okul Sayfa 2 Türkçe Eğitimi

Ortaöğretim başarı puanı nasıl hesaplanır sorusu araştırılıyor. Itibaren ilgili puan türlerinde sınav puanı hesaplanan tüm adaylar için ortaöğretim başarı puanı eklenerek yerleştirme puanı hesaplanacaktır. Teog hesaplama sayfamızda özel okul yerleştirme puanınızı da hesaplayabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse 440 yerleştirme puanı olan bir puanı olanların 460’tan yukarı yerleri tercih etmeleri doğru değildir.

← yıllara göre puan hesaplamayıllara göre puan hesaplama →