Okuldan Gelecek Puan Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Okuldan Gelecek Puan Hesaplama 2019. Öğrencinin derslerden aldığı dönem puanlarının aritmetik ortalaması, o derslere ait haftalık ders saati sayısı ile çarpılarak ağırlıklı yılsonu puanları hesaplanacaktır. Önce düz yada meslek lisesi ayrımı olmadan tüm öğrenciler için hesaplanan 0,12 katsayılı ek puan hesaplamasını yapalım.

Bakan Selçuk okul yaptıran hayırseverlere plaket verdi
Bakan Selçuk okul yaptıran hayırseverlere plaket verdi

(okuldan gelecek puan hesabı) ek puanın en büyük değeri 500 x 0.06= 30 olacaktır. (okuldan gelecek puan hesabı) ek puanın en büyük değeri 500 x 0.06= 30 olacaktır. Bu konuda yapılan değişik kılavuzda aşağıdaki şekliyle.

Bakan Selçuk okul yaptıran hayırseverlere plaket verdi

Okul birincisi dе olsa diploma notu diğеrlеri gibi öncе 5 ilе çarpılacak, daha sonra çıkan sayıda 0.12 katsayısı ilе çarpılacak. Üniversite 2.tercihlerinin de belli olması ile birlikte istemediği bir bölüme yerleşen ya da farklı sebepler ile okula kayıt olmayan bir öğrenci seneye sınava girdiğinde okul puanı düşmesi durumlara göre açıklanmıştır.ösym'nin bu konuda neden böyle bir kuralı olduğunu açıklayalım.herhangi bir sebeple kayıt olmayacağı ya da okumak istemeyeceği bir bölümü. Okul birincileri için puan hesaplama okul birincisi de olsa diploma notu diğerleri gibi önce 5 ile çarpılacak, daha sonra çıkan sayıda 0.12 katsayısı ile çarpılacak. Obp”sini öğrenmek isteyen öğrencilerin diploma puanlarını önce 5 sonra 0.12 ile çarpmaları yeterli olacaktır.

← okul müdürlüğü puan hesaplamaokul müdürlüğü puan hesaplama →