Orta Öğretim Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Orta Öğretim Bursluluk Sınavı 2019. Bursluluk sinav sonuçlari ne zaman açiklanacak? İzmir fen lisesi öğrencisi ayşe serra köşger uluslararası fen ve mühendislik yarışması'nda türkiye.

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! İlk ve orta öğretim
Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! İlk ve orta öğretim

Sınava giren adaylara her dersten 20 soru soruldu her bir sorunun değeri 5 puan oldu. Ortaokulların 5, 6, 7, 8’inci, liselerin hazırlık sınıfı ile 9, 10 ve 11’inci sınıflarına yönelik düzenlenen i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (2019 i̇okbs) 2 haziran 2019 'da yapılacak. Araştırma, i̇lk, orta öğretim ve lise sınıflar.

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! İlk ve orta öğretim

Milli eğitim bakanlığı, ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı bursluluk sınavı ücretlerinde düzenlemeye gitti. Milli eğitim bakanlığı tarafından 2 haziran'da gerçekleştirilecek olan i̇lköğretim ve orta öğretim kurumları bursluluk sınavı'nın (i̇okbs) sonuçları 22 temmuz'da açıklanacak. Daha önce kazanmışsanız ekim ayında paranızı alacaksınızdır fakat genelde kasım ayına aksar. Öğrenciler sınav sonuçlarını öğrendikten sonra bursların verileceği tarihi beklemeye başlayacak.

← ankara mev koleji bursluluk sınavıankara mev koleji bursluluk sınavı →