Personel Özlük Dosyası Pdf 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Personel Özlük Dosyası Pdf 2019. Her işe giren personelden işe girişte bazı evraklar istenir. Yasada açık açık özlük dosyasında şunlar şunlar olmalıdır şeklinde kesin hüküm bulunmamakla birlikte i̇ş kanunu ve diğer kanunlar uyarınca düzenlemek zorunda.

Sündüs CABA Call Center Assistant DenizBank LinkedIn
Sündüs CABA Call Center Assistant DenizBank LinkedIn

S.m.mali müşavir oğuzhan güngör / güngör muhasebe & müşavirlik / eskişehir mah.akağalar cad.güngör i̇şhanı,no: Bu evraklar firmalara, işçinin özelliğine ve işin niteliğine bağlı olarak değişebilse de temel olarak bazı evraklar personel dosyaları için olmazsa olmazdır. İşçi özlük dosyası içerisende bulunması gereken tüm evrakları içeren exce ortamında hazırlanmış güzel bir çalışma.

Sündüs CABA Call Center Assistant DenizBank LinkedIn

Maddesinde belirtilen yönetmelik hükümlerine uymayan işverene 2021 yılı için üç bin altmış dört(3.064,00) tl para cezası verilir” i̇şçi özlük dosyası bulundurmamanın 2019 yılı idari para cezalarına ulaşmak için tıklayınız. Bu program kar amacı güdülmeden mali müşavir ayhan şahin tarafından hazırlanmıştır. İstisnalar dışında bütün işyerlerine, bu işyerlerinin işverenleri ile işveren vekillerine ve işçilerine uygulanan 4857 sayılı i̇ş kanunu’nun 75. İşçi özlük dosyası 2017 (sayı 91) 3 mart 2017 dış ticaret muhasebesi (sayı 90) 12 temmuz 2018 vergi, sgk alacaklarının yapılandırılmas.

← fonksiyonlar konu anlatımı pdf indirfonksiyonlar konu anlatımı pdf indir →