Sağlık Meslek Lisesi Ek Puan Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Sağlık Meslek Lisesi Ek Puan Hesaplama 2019. Sınıf inkılap tarihi dyk yıllık planı. İçindekiler [ başlıkları göster] 1 2018 ek puanlı lisans bölümleri, 2018 yks’de mesleki ve teknik liseler, öğretmenlik, imam hatip, güzel sanatlar ve spor lisesi mezunlarının tercih edebilecekleri lisans ve ön lisans programları aşağıdaki bağlantılarda….

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Bilimleri
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Bilimleri

İçindekiler [ başlıkları göster] 1 2018 ek puanlı lisans bölümleri, 2018 yks’de mesleki ve teknik liseler, öğretmenlik, imam hatip, güzel sanatlar ve spor lisesi mezunlarının tercih edebilecekleri lisans ve ön lisans programları aşağıdaki bağlantılarda…. Aday bu puanı sadece 2 yıllık önlisans bölümlerinden bilişim teknolojilerine (lise mezuniyet alanı) benzer programları tercih ettiğinde kullanılır. Adayın ek puanlı ygs puanının hesaplanması:

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Bilimleri

Bu yıl üniversite sınavına giren aralarında öğretmen, imam hatip, güzel sanatlar ve spor liseleri öğrencilerinin bulunduğu 900 binden fazla öğrencinin kaybettiği ek puan geri geliyor. Sağlık meslek lisesi bölümleri nedir? 4 yıllık sağlık bölümleri neler ? Aşağıda yer alan puanlar 2018 lgs (lise giriş sınavları) yerleştirme sonuçlarına göre elde edilmiştir.

← ayt eklenecek puanı hesaplamaayt eklenecek puanı hesaplama →