Secmeli Ders Çizelgesi 2017 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Secmeli Ders Çizelgesi 2017 2018. Kademe haftalık ders çizelgesi (orta veya ağır düzeyde zihinsel engelliler/otizmi olan çocuklar), özel eğitim i̇ş uygulama merkezi (okulu) iii. Sınıflardan başlamak üzere kademeli olarak ekli örneğine göre uygulanması hususunu uygun görüşle arz ederiz.

YENİ 9.SINIFLAR UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMLARI Kadirli
YENİ 9.SINIFLAR UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMLARI Kadirli

Abdullah süslü imzalı resmi yazıda bakanlığımıza bağlı ortaöğretim kurumlarında uygulanan talim ve terbiye kurulunun 19/02/2018 tarihli ve 56 sayılı kararı ile onaylı ortaöğretim kurumları haftalık ders çizelgesi’nin seçmeli dersler bölümüne talim ve terbiye kurulunun 01/11/2021 tarihli ve 45 sayılı kararı ile yapılan değişiklikle “ortak. Kademe haftalık ders çizelgesi (orta veya ağır düzeyde zihinsel engelliler/otizmi olan çocuklar), özel eğitim i̇ş uygulama merkezi (okulu) iii. Buna göre anadolu lisesinde tüm sınıflarda haftalık 40 saat ders okutulacak.

YENİ 9.SINIFLAR UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMLARI Kadirli

Çi̇zelgeni̇n uygulanmasi i̇le i̇lgi̇li̇ açiklamalar: Haftalik ders çi̇zelgesi̇ dersler 9. Seçmeli dersler haftalık ders çizelgesinde belirtilen dersler arasından seçilir. Çi̇zelgeni̇n uygulanmasi i̇le i̇lgi̇li̇ açiklamalar:

← tüm okul okuma saati çizelgesitüm okul okuma saati çizelgesi →