Seçkin Koleji Bursluluk Sınavı 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Seçkin Koleji Bursluluk Sınavı 2018. Lkem koleji bursluluk sınavı sonuçları açıklandığında aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. Sınıf, lise 9, 10 ve 11.

Geçen yılki başarımız tesadüf değil ! Rota Ortaokulu
Geçen yılki başarımız tesadüf değil ! Rota Ortaokulu

Kültür kolejine girince sadece bir okula girmiş olmazsınız, aynı zamanda dil eğitimine önem veren spor, sanat ve bilimi hayatının bir parçası hâline getirmiş seçkin ve mutlu bir topluluğa katılmış olursunuz. Geleceğe üreten ve araştıran nesiller. Her yıl dünyanın birçok ülkesinden akademik potansiyeli yüksek öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen the world scholar’s cup (dünya bilginler kupası) yarışmalarına katılan öğrencilerimiz en son 2018 yılında 35 seçkin okulun yer aldığı yarışmadan, farklı kategorilerde toplamda 30 altın, 36 gümüş madalya ile döndüler.

Geçen yılki başarımız tesadüf değil ! Rota Ortaokulu

Kurum 2018 yılının şubat ve mart aylarında olmak üzere iki adet bursluluk sınavı düzenlemişti. 2 mart 2020 erdem kolejinde çevre bilinci tiyatrosu Previous next yöneticilerimiz basın mensuplarıyla bir araya geldi leave a reply Best 1 numara tyt deneme cevap anahtari devami.

← sınav koleji bursluluk sınavında çıkacak konularsınav koleji bursluluk sınavında çıkacak konular →