Siyaset Bilimi Ve Uluslararası Ilişkiler Başarı Sıralaması 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Siyaset Bilimi Ve Uluslararası Ilişkiler Başarı Sıralaması 2018. 2019 yılında üniversite tercihi yapacak olan ve siyaset bilimi başarı sıralaması ile bu bölümü seçecek üniversite adayları için siyaset bilimi taban puanları ile siyaset bilimi 2018 yks yerleştirme başarı sıralamasını sırasını sayfamıza ekledik. 2021 tyt ayt (yks) taban puanları ve başarı sıralamaları son 4 yıla ait veriler aşağıdaki gibidir.

Ortadoğu Kongresi Başladı Sakarya Üniversitesi Haber Sitesi
Ortadoğu Kongresi Başladı Sakarya Üniversitesi Haber Sitesi

Tabloda yer alan veriler 2020 yılında üniversiteye yerleşen adayların puanlarıdır. 2019 yks sonrası tercih yapacak olan adaylar aşağıdaki siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler bölümleri başarı sıralamaları ile puanları kullanabilirler. 2019 yılında üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve 4 yıllık siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler başarı sıralaması ile bu bölümü seçecek üniversite adayları için siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler taban ve tavan puanları ile siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler 2018 yks yerleştirme başarı sıralamasını sırasını bir araya getirdik.

Ortadoğu Kongresi Başladı Sakarya Üniversitesi Haber Sitesi

Siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler taban puanları 2020 ve siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler başarı sıralamaları 2020. En güncel haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. 102510326 | manisa celâl bayar üniversitesi siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz. Az netle daha fazla puan almak için eşit ağırlık puan türüne en çok etki eden derslerden net almaya çalışmalısınız.

← bilin bakalım ben kimim elif babilin bakalım ben kimim elif ba →