Siyaset Bilimi Ve Uluslararası Ilişkiler Taban Puanları 2021

Pdf Cevap Anahtarı

Siyaset Bilimi Ve Uluslararası Ilişkiler Taban Puanları 2021. Siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler taban puanları ve sıralama 2022 üniversite taban puanları Üniversite kampüsünüze yakın özel yurt fiyatları için tıklayınız siyaset bilimi ve kamu yönetimi taban puanları 2021 ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi başarı sıralamaları 2021 açıklandı.

Uluslararası İlişkiler Sosyal ve Beşeri Bilimler
Uluslararası İlişkiler Sosyal ve Beşeri Bilimler

65 rows ea puan türü ile alım yapan siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler. Siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler (ea) programlarına taban puanına göre yerleşen. Uluslararası i̇lişkilermesleği koç üniversitesinde daha iyi öğrenilmektedir.

Uluslararası İlişkiler Sosyal ve Beşeri Bilimler

Bu sayfadaki dgs siyaset bilimi ve uluslararası i̇lişkiler taban puanları ösym 2020 yerleştirme sonuçlarından alınmıştır. Üniversite kampüsünüze yakın özel yurt fiyatları için tıklayınız siyaset bilimi ve kamu yönetimi taban puanları 2021 ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi başarı sıralamaları 2021 açıklandı. Tüm yks adaylarına hayırlı ve mutlu olacakları üniversitelere ve bölümlere yerleşmelerini dileriz. %20 uluslararası i̇lişkiler bölümü (i̇ö) için tıklayınız.

← bilsem sınav soruları ve cevaplarıbilsem sınav soruları ve cevapları →