Smmm Puan Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Smmm Puan Hesaplama 2019. Yazan yerlerde o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır.baraj puanını geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi. 2019’da ise gönüllü bes fonlarının ağırlıklı ortalama getirisi, enflasyonun 14,9 puan üzerinde gerçekleşti.

Ödüüllü DGS deneme Sınavımıza Davetlisiniz. İstanbul
Ödüüllü DGS deneme Sınavımıza Davetlisiniz. İstanbul

Tebliğde özellikle dikkat etmemiz gereken konulara smmm adayları yönünden kısaca göz atalım. 151 yarı mamuller üretim hesabı 3.250.000 711 direkt i̇lk madde ve malzeme giderleri yansıtma hesabı 2.500.000 Yökdil sınavı puan harf seviyeleri.

Ödüüllü DGS deneme Sınavımıza Davetlisiniz. İstanbul

2019’da ise gönüllü bes fonlarının ağırlıklı ortalama getirisi, enflasyonun 14,9 puan üzerinde gerçekleşti. 2017 yılının z puanı aşağıdaki şekilde hesaplanmıştır. Hukuk, i̇ktisat, maliye, i̇şletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilimler dallarında eğitim veren fakültelerden en az lisans düzeyinde mezun olmak adayların serbest muhasebeci mali müşavir (smmm) olabilmeleri için öncelikle smmm staja giriş sınavında başarılı olmaları gerekmektedir. Alttaki alana doğru sayısını yazarak puanınızı hesaplayın.

← ygs puan hesaplama 2017 puanzaygs puan hesaplama 2017 puanza →