Smmm Sgs Puan Hesaplama 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Smmm Sgs Puan Hesaplama 2018. Emekli̇li̇k i̇şlemleri̇ emeklilik i̇şlemleri bir çok kişinin anlamakta zorlandığı, yıllar içinde sürekli değişen yasalar ve yönergelerden dolayı insanlar ne yapacaklarını sürekli araştırmaktadır. Ortakların gelirleri üzerinden %20 gelir vergisi ödemesi sonrası kalan tutar sermaye paylarına eklenecektir.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası

Konular genel olarak muhasebe,hukuk,vergi mevzuatı,genel hukuk,mali tablolar analizi ve denetimdir. Senın netlerde sınırda gibi görünüyor çan eğrisi sistemi var 59,2 de. Hukuk, i̇ktisat, maliye, i̇şletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilimler dallarında eğitim veren fakültelerden en az lisans düzeyinde mezun olmak adayların serbest muhasebeci mali müşavir (smmm) olabilmeleri için öncelikle smmm staja giriş sınavında başarılı olmaları gerekmektedir.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası

Sınav sonuçları sonuçların açıklandığı tarihten itibaren 5. Adli yargı hakim ve savcı adaylığı sınavı 24 aralık 2016 tarihinde ankara’da 2 oturum halinde gerçekleştirildi. 2017/2 sgs sınavı ( 1 temmuz 2017) 27 şubat 2017 15:38. Askerlik, doğum, ara verme vb.

← taban puan hesaplama msütaban puan hesaplama msü →