Tm 3 Puan Hesaplama 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Tm 3 Puan Hesaplama 2017. 2017 yılında en fazla 11 kişilik kontenjan açılmıştır. Bu tablodan, hukuk fakültesine yerleşmek için kaç puan gerekir sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

2014 LYS Sonuç Belgesinde Hangi Bilgiye Göre Tercih
2014 LYS Sonuç Belgesinde Hangi Bilgiye Göre Tercih

İşte 2017 2016 karşılaştırmalı üniversite bölüm kontenjanları ygs de yapılan değişiklikler buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz lys de yapılan değişiklikler buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz 4 yıllık bölümlerin taban puanları i̇çin tıklayınız üniversite taban puanları i̇çin tıklayınız 2 yıllık bölümlerin taban puanları i̇çin tıklayınız 2015 yılında üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve hukuk fakültesini seçmek isteyenler, 2014 yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olan aşağıdaki tabloya bakarak bu puanları göz önünde bulundurmalılar. Yaptığımız çalışma programı ile birlikte sınava daha iyi bir şekilde hazırlanabileceksiniz.

2014 LYS Sonuç Belgesinde Hangi Bilgiye Göre Tercih

9 aralık 2017 9 aralık 2017 coşkun 0 yorum smmm staj işten ayrılma dilekçesi, smmm staj yönetmeliği, smmm staja başlama sınavı geçme notu kaç, smmm staja başlama sınavı puan hesaplama, smmm stajı nerelerde yapılabilir, smmm stajına ara verilebilirmi, smmm yeterlilik sınavı geçme notu, smmm yeterlilik sınavına kaç kez. Yks puan türlerini sizler için yayınlıyoruz. Yeni nesil üniversiteye hazırlık platformu raunt, sana özel çalışma programı, eksiklerini zamanında tamamlamanı sağlayan akıllı öneri sistemi, deneme sınavları, binlerce çözümlü soru ve türkiye’nin en deneyimli hocalarından ders videolarıyla istediğin üniversite ve bölümü kazandırır. Bu tablodan, hukuk fakültesine yerleşmek için kaç puan gerekir sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

← ayt ham puan hesaplama 2020ayt ham puan hesaplama 2020 →