Tm 3 Puanı Hesaplama 2015

Pdf Cevap Anahtarı

Tm 3 Puanı Hesaplama 2015. Tm puan türü bir bölüm tercih etmeyi planlıyor iseniz kaç puanla hangi başarı sırasına ulaşabileceğinizi de öğrenmek istersiniz. 96*5=480, 480*0,12=57,6 bu 57,6 puan adayın sınavdan aldığı ham puanlara eklenerek yerleştirme puanı ortaya çıkar.

OBP Nedir?, Ortaöğretim Başarı Puanı Hesaplama
OBP Nedir?, Ortaöğretim Başarı Puanı Hesaplama

Ancak ösym 2015 ösys kılavuzunda özellikle tm puan türünde derslerin ve testlerin ağırlıklarında değişiklikler yaptı. Puan türü en küçük başari sirasi* en büyük galatasaray üni. Bu genellikle böyle olmuyor maalesef.öncelikle obp (ortaöğretim başarı puanı) nasıl hesaplanır bunu inceleyelim.aslında işlem oldukça.

OBP Nedir?, Ortaöğretim Başarı Puanı Hesaplama

Tm puan türü bir bölüm tercih etmeyi planlıyor iseniz kaç puanla hangi başarı sırasına ulaşabileceğinizi de öğrenmek istersiniz. Ama bazı arkadaşlarım kendi alanında barajı geçmelisin diyorlar. 2015 yılında üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve hukuk fakültesini seçmek isteyenler, 2014 yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olan aşağıdaki tabloya bakarak bu puanları göz. Ancak ösym 2015 ösys kılavuzunda özellikle tm puan türünde derslerin ve testlerin ağırlıklarında değişiklikler yaptı.

← 2019 lgs puan hesaplama sözel2019 lgs puan hesaplama sözel →