Tübitak Temel Bilim Bursu 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Tübitak Temel Bilim Bursu 2020. Dönem çağrısı, programda yapılan güncellemelerle birlikte başvuruya açılmıştır. Üniversite sınavında ilk 25 bine giren öğrencilerin, türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumu (tübi̇tak) bursu kazanmaları halinde, kredi yurtlar kurumu burslarının da kesilmeyeceğinin altını çizen işık, başarı bursunu engelleyecek bir duruma müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

Gebze Teknik Üniversitesi
Gebze Teknik Üniversitesi

Tübi̇tak yurt i̇çi lisans bursu bir aydan fazla süreyle yurt dışı seyahati, sağlık sorunları, askerlik gibi sebepler durdurulmaktadır. *öngörülen sonuç açıklama tarihi olup programın işleyişine göre anılan tarihten önce veya sonra da başvuru sonuçları açıklanabilir. Yekta saraç, 29 nisan’da tübi̇tak başkan vekili prof.

Gebze Teknik Üniversitesi

Tübi̇tak yurt i̇çi lisans bursu hakkında tübitak bursu üniversite öğrencilerini temel fen ve sosyal bilimler alanına yöneltmek, gelişimlerine destek olmak, geleceğin bilim adamlarının temellerini oluşturmak için verilmektedir. Aynı şekilde 2021 yılında da burs vermeye devam edilecek. Tübi̇tak temel bilimler lisans bursları. Herhangi bir kurumdan burs veya kredi alınabilir.

← sana olan sevdamdandır bilesin indir dursana olan sevdamdandır bilesin indir dur →