Uğur Okulları Mersin Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Uğur Okulları Mersin Bursluluk Sınavı 2019. Www.ugurokullari.k12.tr/bursluluksinavi uğurla başla geleceği yakala! Ülke genelinde sınava giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, yüzde 100'e varan eğitim bursu kazanabilmek için ter döktü.

Bursluluk Başvuru Formu Chrisyel
Bursluluk Başvuru Formu Chrisyel

Öğrenciler sınava gelirken, sınav giriş belgelerini ve başka bir kimlik kartlarını yanlarında bulundurmalıdırlar. Türki̇ye genelindeki 52'si kampüs 137 okulu ile eğitim veren uğur okulları'nda bursluluk sınavı heyecanı yaşandı. Ülke genelinde sınava giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, yüzde 100'e varan eğitim bursu kazanabilmek için ter döktü.

Bursluluk Başvuru Formu Chrisyel

Türki̇ye genelindeki 52'si kampüs 137 okulu ile eğitim veren uğur okulları'nda bursluluk sınavı heyecanı yaşandı. Türki̇ye genelindeki 52'si kampüs 137 okulu ile eğitim veren uğur okulları'nda bursluluk sınavı heyecanı yaşandı. Sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav, toplam 60 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 100 dakika olacak. Ülke genelinde sınava giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, yüzde 100'e varan eğitim bursu kazanabilmek için ter döktü.

← kolejlerin bursluluk sınavıkolejlerin bursluluk sınavı →