Yabancı Dil Ağırlıklı 5 Sınıf Haftalık Ders Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Yabancı Dil Ağırlıklı 5 Sınıf Haftalık Ders Çizelgesi 2018. Sınıflarda yabancı dil dersi 3 saat olarak görülüyor. Bilgi ve iletişim teknolojilerinin yaygınlaştığı ve uluslararası ilişkilerin hızla arttığı günümüzde yabancı dil bilmenin önemi daha da artmış ve en az bir yabancı dil bilgisi, bireylerin mutlaka sahip olması gereken.

Bursa'da Suriyeli öğrenciler Türk bayrağını öpüp teşekkür
Bursa'da Suriyeli öğrenciler Türk bayrağını öpüp teşekkür

Okulumuzda 5 adet yabancı dil ağırlıklı sınıf olacak. Meb, talim ve terbiye kurulunca öngörülen konu ve kazanımlar ile haftalık ders çizelgeleri ışığında; A) talim ve terbiye kurulu başkanlığının 20.02.2017 tarihli ve 10 sayılı kurul kararı eki i̇lköğretim kurumları (i̇lkokul ve ortaokul) haftalık ders çizelgesi b) 24/08/2017 tarihli ve 105 sayılı talim ve terbiye kurulu kararı eki.

Bursa'da Suriyeli öğrenciler Türk bayrağını öpüp teşekkür

Sınıflarda yabancı dil ağırlıklı eğitim uygulaması. Sınıflarda isteğe bağlı olarak 5. Sınıflarda ise 4 saat yabancı dil eğitimi verilecek. Britishenglish dil okulları olarak, yabancı dil eğitiminin yaygınlaşması ve öğrencilerin en az bir yabancı dile sahip olması konusunda milli eğitim bakanlığı.

← 1 dönem nöbet çizelgesi eğitimhane2019 20201 dönem nöbet çizelgesi eğitimhane2019 2020 →