Yasaklı Yayınlar 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Yasaklı Yayınlar 2017. Farklı nedenlerle yasaklanmış, okuruyla arasına çeşitli engeller konmuş ve hemen hemen herkesin hayatında, düşünce ve iç dünyasında bir biçimde yer edinmiş kitapların; İşte meb'in duyurusunu yaptığı yasaklı yayınlar listesi hükümetin çıkarmış olduğu khk ile bu yayınevlerinin kapatılmasına , meb'in resmî yazısı ile bu yayınların yasaklanmasına rağmen ;

Korku Palet Yayınları
Korku Palet Yayınları

Yargı paketi’ndeki düzenleme doğrultusunda, 31 aralık 2011’e kadar, ankara mahkemeleri veya bakanlar kurulu kararıyla hakkında toplatma, yasaklama, dağıtım ve satışın engellenmesi kararı bulunan yayınların listesini, yasaklama kararının. Milli eğitim bakanlığı 29 yayınevine ait tüm kitapların okullara sokulmasını yasakladı. Demek ki bu liste, yayın içeriğine emniyet personelinin “vâkıf olması” ile oluşturulmuş.

Korku Palet Yayınları

Meb okullarda bulundurulmayacak yayınların listesini yayınlayarak açıkladı. Demek ki bu liste, yayın içeriğine emniyet personelinin “vâkıf olması” ile oluşturulmuş. Sitemizde, yasaklanmış ve fetö ile ilişkisi bulunan hiç bir yayın satışı yapılmamıştır. Bir çok dergi, gazete, şirket, holding, okul vs.

← formül yayınları 5 sınıf matematik cevaplarıformül yayınları 5 sınıf matematik cevapları →