Ygs Lys Puan Hesaplama 2011

Pdf Cevap Anahtarı

Ygs Lys Puan Hesaplama 2011. Ygs'de elde edilen puanın lys'ye etkisinin %40 olduğunu da tekrar hatırlatalım. Üniversite sınavına (ygs sınavı ve lys sınavı) hazırlanan öğrencilerin yol haritalarını oluşturabilmeleri için faydalı araçlardan biri olan 2012 ygs ve lys puan hesaplama aracını önümüzdeki günlerde bu sayfadan paylaşacağız.

Miss Universe Switzerland (İsviçre) 2012 Alina Buchschacher
Miss Universe Switzerland (İsviçre) 2012 Alina Buchschacher

Bu sayfadaki form aracılığıyla okul puanınızıda katarak 2011 yılı ygs/lys (öss) verilerine göre online olarak 2012 lys puan hesaplama yapabilirsiniz. 2011 ösys kılavuzu sayfa 3′de 1.5 madde 3. Ygs puan hesaplama ygs'de 140 aşağısı puan alan adaylar (sınavsız geçiş hakkı olanlar hariç), malesef tercih yapamayacaklardır.

Miss Universe Switzerland (İsviçre) 2012 Alina Buchschacher

Ygs'de elde edilen puanın lys'ye etkisinin %40 olduğunu da tekrar hatırlatalım. Yks'nin ilk oturumu olan temel yeterlilik testi ve ikinci oturumu olan alan yeterlilik testinden alacağınız puanları, sıralamanızı ve yüzdelik diliminizi öğrenmek için ilgili bölümlerde doğru ve yanlış cevaplanan soru sayılarını girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Ygs/lys iki puan türünü de aynı anda burada hesaplayabilirsiniz. Bu sayfadaki form aracılığıyla okul puanınızıda katarak 2011 yılı ygs/lys (öss) verilerine göre online olarak 2012 lys puan hesaplama yapabilirsiniz.

← kpss alan puan hesaplama robotukpss alan puan hesaplama robotu →