Ygs Lys Puan Hesaplama Ösym Uyumlu 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Ygs Lys Puan Hesaplama Ösym Uyumlu 2017. Lys puan hesaplama lys puanını hesaplamak istediğiniz öğrencinin ygs`deki türkçe, temel matematik, sosyal bilimler, fen bilimleri ve lys'deki matematik, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, coğrafya 1, tarih, coğrafya 2, felsefe grubu ile din kültürü ve ahlak bilgisi ve yabancı dil bölümlerinde girmiş olduğu testlerden yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını. Ösym sitesinden erişilebilen 2017 ygs soru ve cevap anahtarına bakarak ygs puan hesaplama robotu (sihirbazı) sayesinde ygs puanınızı kolayca kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Yks Taban Puanları 24 yıllık üniversite taban puanları
Yks Taban Puanları 24 yıllık üniversite taban puanları

Ösym tarafından yayımlanan son verilere göre düzenlenmiş lys puan hesaplama 2017 robotu sitemiz aracılığı ile adayların hizmetine sunulmuştur. Ösym sitesinden erişilebilen 2017 ygs soru ve cevap anahtarına bakarak ygs puan hesaplama robotu (sihirbazı) sayesinde ygs puanınızı kolayca kendiniz hesaplayabilirsiniz. Lisans yerleştirme sınavı lys puan hesaplama motoru güncel olarak sayfamızda.

Yks Taban Puanları 24 yıllık üniversite taban puanları

Sınavda, türkçe'den 40, tarih'ten 15, coğrafya'dan 12, felsefe'den 8, din kültürü ve ahlak bilgisi veya ilave felsefe sorularından 5, temel matematik'ten 40, fizik'ten 14, kimya'dan 13, biyoloji'den ise 13 soru olacak. En az bir puan türünde 180 puan barajını geçmeniz gerekir. Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç). Aşağıda yer alan 2017 ygs lys hesaplama robotuna doğru yanlış sayıları gibi.

← sorubak puan hesaplama doğru musorubak puan hesaplama doğru mu →