Yks Puan Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Yks Puan Hesaplama 2019. Okul not ortalamanız da 0,6 ile çarpılıp ham puana eklenir ve böylece yerleştirme puanınızı. Ayt puan hesaplama yks'nin ilk oturumu olan temel yeterlilik testi ve ikinci oturumu olan alan yeterlilik testinden alacağınız puanları, sıralamanızı ve yüzdelik diliminizi öğrenmek için ilgili bölümlerde doğru ve yanlış cevaplanan soru sayılarını girdikten sonra hesapla butonuna basınız.

2019 YKS puan hesaplama Nasıl yapılır? YKS AYT TYT YDT
2019 YKS puan hesaplama Nasıl yapılır? YKS AYT TYT YDT

Aşağıda yer alan linki tıklayarak 2019 yks puan hesaplama robotu muzu kullanabilirsiniz. Bu yıldan itibaren ilgili puan türlerinde sınav puanı hesaplanan tüm adaylar için ortaöğretim başarı puanı eklenerek yerleştirme puanı. Yks puan hesaplama nasıl yapılır sorusu yks sonuçlarının ardından öğrenciler tarafından en çok araştırılan konulardan biri oldu.

2019 YKS puan hesaplama Nasıl yapılır? YKS AYT TYT YDT

İşte, 2019 yks ayt ve tyt puan hesaplamaları ile ilgili bilgiler. Bu yıldan itibaren ilgili puan türlerinde sınav puanı hesaplanan tüm adaylar için ortaöğretim başarı puanı eklenerek yerleştirme puanı. Bu sınava başvuru yapacak olan arkadaşlarımızın çalışmalarını sürdürdükleri şu dönemde alacakları puanları hesaplamalarını kolaylaştırmak adına özel bir yazı hazırladık. Yks sorularını kontrol edip doğru / yanlışlarını hesaplayan adaylar puansiralama.com dan puan/sıralamalarını hesaplayabilirler.

← yatay geçiş puanı hesaplama 2017yatay geçiş puanı hesaplama 2017 →