Yökdil Puan Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Yökdil Puan Hesaplama 2019. 30 ocak 2019) yökdi̇l sınav soruları ankara üniversitesi tarafından hazırlanmakta, sınav organizasyonu ise anadolu üniversitesi tarafından gerçekleştirilmektedir. Yökdi̇l fen bilimleri, sosyal bilimleri, sağlık bilimleri alanlarında dil yetilerini tespit amaçlı yapılan yabancı dil sınavı dır.

2019 Yılı YÖK Yabancı Dil Eğitim Bursu Başvuruları Başladı
2019 Yılı YÖK Yabancı Dil Eğitim Bursu Başvuruları Başladı

Her doğru cevap 1,25 puan getirir. Sayfanın devamında bu konu hakkında merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Yökdi̇l puan hesaplama aracımız yardımı ile gerçek sınavda yada yökdi̇l deneme sınavlarında yaptığınız doğru ve yanlış sayısını girerek yökdi̇l sınavından alabileceğiniz puanı hesaplayabilirsiniz.

2019 Yılı YÖK Yabancı Dil Eğitim Bursu Başvuruları Başladı

Akademik alanlarda kariyer hedefleyenleri yakından ilgilendiren yökdi̇l sınavının sonuçları belli oldu mu? Yökdi̇l sinavi hakkinda genel bi̇lgi̇ler sınav, fen bilimleri ve sağlık bilimleri alanlarında i̇ngilizce; İlgili kişinin dil testinde doğru cevaplamış olduğu soru sayısını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Yüksek lisans için yökdi̇l’den almanız gereken puan aralığı net değildir.

← 2017 pybs tahmini puan hesaplama2017 pybs tahmini puan hesaplama →