Yöksis Akademik Teşvik Puanı Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Yöksis Akademik Teşvik Puanı Hesaplama 2019. Açıklama faaliyet sayısı kişi sayısı kazanılan puan kabul edilen puan ; Yöksi̇s'e sadece üniversitede görev yapmakta olan öğretim elemanları ve idari personeller girebilmektedir.

Fen Edebiyat Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi

Akademik teşvik puanı 30 ve üzerinde olanlardan (en yüksek brüt devlet memuru aylığının) profesörler için yüzde 100’üne, doçentlere yüzde 90’ına, yardımcı doçentlere yüzde 80’ine, araştırma görevlilerine yüzde 70’ine, öğretim görevlisi ve okutmanlara yüzde 60’ına kadar, aldıkları akademik teşvik puanının yüze bölünmesi suretiyle bulunacak oranın. Akademik teşvik ödeneği yönetmeliği düzenleme çalışmaları devam etmekte olup sonuçlandığında puan hesaplamaları ve başvuru çıktı işlemleri aktif hale getirilecektir. Akademik faaliyetlere ilişkin belgeler sunulmalıdır.

Fen Edebiyat Fakültesi

Açıklama faaliyet sayısı kişi sayısı kazanılan puan kabul edilen puan ; Akademik teşvik puanı hesaplama aracının ocak 2020'de yapılan son değişikliklere ve ocak 2021 memur zamlarına uyarlanmış yeni versiyonu. Verir gibi yapıp vermemek ancak bu kadar olabilirdi. Yayın teşvik dosyalarına konulacak belgeler yöksi̇s çıktısındaki sıralamaya göre sistematik biçimde eksiksiz düzenlenmelidir.

← lisans kpss puan hesaplama ogretmenliklisans kpss puan hesaplama ogretmenlik →