Yönetici Ve Öğretmenlerin Ek Ders Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Yönetici Ve Öğretmenlerin Ek Ders Çizelgesi 2018. M.e.b.yönetici ve öğretmenlerinin ders ve ek ders saatlerine i̇lişkin karar. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki diğer tüm yönetici ve i̇dareci dosyaları linkine tıklayabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi
Marmara Üniversitesi

Okulun antetli üst yazısı, müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenlerin imzaları ile mühürlü, elden veya posta ile 2 (iki) nüsha olarak zamanında teslim edilecektir. 13 şubat 2011 tarih ve 27845sayılı, 6. (1) bu kararın amacı, millî eğitim bakanlığının yönetici, öğretmen, uzman ve usta öğreticileri ile diğer görevlilerinin aylık ve ek ders ücreti karşılığında okutacakları ve okutmuş sayılacakları haftalık ders saatlerinin sayısını, ders.

Marmara Üniversitesi

25 temmuz 2010 tarih ve 27652 sayılı, 5. Ek ders ücretlerine ilişkin danıştay kararı için tıklayınız. Okulumuz 2018 mali yılı aralık ayına ait ek ders karşılığı derse giren öğretmenlerinin ek ders ücret çizelgesi ilgi bakanlar kurulu kararı uyarınca okul kayıtlarımıza uygun olarak tanzim edilerek ekte sunulmuştur. Ders ve ek ders saa.

← excel temizlik çizelgesiexcel temizlik çizelgesi →