Yükseliş Koleji Antalya Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Yükseliş Koleji Antalya Bursluluk Sınavı 2020. Ortaokul bursluluk sınavı 16 şubat’ta, anadolu lisesi bursluluk sınavı ise 9 şubat’ta gerçekleşecektir. Rehberokul olarak güncel bursluluk sınavlarını sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya Yükseliş Okulları
Antalya Yükseliş Okulları

2020 yılında antalya'da da faaliyete başlayan yükseliş koleji, kısa sürede kayıtlı öğrenci sayısı ve seçkin eğitim kadrosu ile hızla antalya'daki sayılı özel okullar arasındaki yerini almış ve ön plana çıkmayı başarmıştır. Özel antalya açı koleji anaokulu umudun yıldızları sınıfı olarak kış meyveleri ile ilgili sohbet ettik, ardından bilmeceler. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Antalya Yükseliş Okulları

#bursluluksınavı #yükselişkolejibilimkampüsü sınav başvuru tarihi : İstek okulları bursluluk sınavı 2020 yılı için 9 & 16 şubat tarihlerinde ortaokul ve lise seviyeleri için yapılacaktır. Ortaokul bursluluk sınavı 16 şubat’ta, anadolu lisesi bursluluk sınavı ise 9 şubat’ta gerçekleşecektir. 5'ci sınıfa giden çocuğum yeni kurulan antalya yükseliş koleji'nin bursluluk sınavına girdi.

← devlet yatılı bursluluk sınavı 2020devlet yatılı bursluluk sınavı 2020 →