Yükseliş Koleji Bursluluk Sınavı 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Yükseliş Koleji Bursluluk Sınavı 2018. Online sınavı sadece öğrencilerimizin kullanıcı hesapları üzerinden yapabileceklerdir. Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan darüşşafaka eğitim kurumları’nın 2022 yılı sınavı, 29 mayıs pazar günü saat 11.00’de türkiye’nin 31 ilinde düzenlenecek.

bursluluksınavı hashtag on Twitter
bursluluksınavı hashtag on Twitter

Yükseliş’e kabul sınavı’na yalnızca 2,3,4,5,6,7.sınıf kademelerinden öğrenciler katılabilir. Yeni sınav tarihleri açıklandıkça sayfa güncellenecektir. 5'ci sınıfa giden çocuğum yeni kurulan antalya yükseliş koleji'nin bursluluk sınavına girdi.

bursluluksınavı hashtag on Twitter

İtü eta vakfı doğa koleji okula giriş ve bursluluk sınavı ile başarıyı destekliyoruz! Okula kabul öncesi seviye tespit sınavı. Devlet okullarının ve özel okul öğrencileri için düzenlenen dost koleji bursluluk sınavına katılmak ve online başvuru yapmak için aşağıdaki linke tiklayiniz. Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçesinde şubesi olan ve her sene yeni şubeleri açılan doğa koleji'nin bursluluk sınavı 13 ocak 2018 cumartesi günü tüm doğa koleji okullarında aynı anda tamamlandı.sınava yaklaşık 150 bin.

← bursluluk sınavı soruları 2012bursluluk sınavı soruları 2012 →