Çam Koleji Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Çam Koleji Bursluluk Sınavı 2020. Sınıflar için yaptığımız ⠀ bursluluk sınavının sonuçları açıklandı.⠀ sonuçları öğrenmek için ⠀ web sitemizi ziyaret. Çam koleji i̇lkokulu ortaokulu fiyatları, fiyat listesi, bursluluk sınavı, kardeş & öğretmen indirimleri, iletişim bilgileri, adres, telefon, online randevu ve okul hakkında yorumları okumak için tıklayınız.

2019 4. Sınıf Sorular Özel Çam Koleji
2019 4. Sınıf Sorular Özel Çam Koleji

Bu yıl ilk defa online olarak gerçekleşen 30 ocak 4, 5, 6, 7. Tuğrul küçük okulumuz hakkında kısa bir sunum yaptı. Sınıflar için yaptığımız ⠀ bursluluk sınavının sonuçları açıklandı.⠀ sonuçları öğrenmek için ⠀ web sitemizi ziyaret.

2019 4. Sınıf Sorular Özel Çam Koleji

Sınıf ve 31 ocak 8. Online olarak başvura yapabileceğiniz bursluluk sınavımız 30 ocak 4, 5, 6, 7. Necdet çam eğitim kurumları ile paylaşılan kişisel veriler, rıza gösterdiğiniz takdirde ayrıntılı bilgilendirmeyi içeren açık rıza metnindeki ilkelere, kişisel verilerin korunması kanununa ve konuyla ilgili diğer mevzuata uygun olarak işlenir, korunur ve gerektiğinde aktarılır. Ayrıca sınava katılan tüm öğrenciler %25 bursluluk hakkı kazanıyor.

← ilkokul bursluluk sınav sonuçları 2019ilkokul bursluluk sınav sonuçları 2019 →