Öğrenci Devamsızlık Çizelgesi 2017 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Öğrenci Devamsızlık Çizelgesi 2017 2018. Yetiştirme kursu i̇çin devam ve takip boş şablon formu. Devamsızlık nedeniyle başarısız sayılan ve öğrenim hakkı bulunan öğrenciler takip eden öğretim yılında okula devam ettirilir.

Öğrenen / Öğreten Lider Öğretmen KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ
Öğrenen / Öğreten Lider Öğretmen KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ

Devamsizlik nedenleri̇ anketi̇ b.k.a.2.c özel eği̇ti̇m ve rehberli̇k hi̇zmetleri̇ genel müdürlüğü. Ortalama yükseltme sınavı sonuç çizelgesi (öğrenci no sıralı). Sürekli devamsız öğrenci işlemleri sadece okul içi işlemler ile sınırlı kalmamakta olup muhtarlar, milli eğitim müdürlükleri ile birlikte yürütülmektedir.ev ziyareti esnasında uyarılan öğrencilere para cezası geleceğine dair bir yazı yazılarak köy ya da mahalle muhtarına veliye tebliğ etmesi için gönderilir.

Öğrenen / Öğreten Lider Öğretmen KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ

Devamsızlık nedeniyle başarısız sayılan ve öğrenim hakkı bulunan öğrenciler takip eden öğretim yılında okula devam ettirilir. Devamsızlık mektubunun veliye gönderilmesine rağmen okula devam etmeyen öğrenci velilerine 222 sayılı i̇lköğretim ve eğitim kanununun 53.maddesi “okula devam etmeyen öğrencilerin devamsızlık sebepleri okul idarelerince ve ilköğretim müfettişlerince araştırılarak. 222 sayılı yasaya göre sürekli devamsız öğrencilerin devam takiplerine ilişkin tutulacak tutanak ve müdürlüğümüze teslim edilecek toplu devamsızlık takip çizelgesi ekte sunulmuştur. Öğrencilerin durumları i̇l mebbi̇s yöneticilerince incelenmek üzere bakanlık bilgi i̇şlem

← ça hesabı çizelgesiça hesabı çizelgesi →