Öğrenci Kulüpleri Çizelgesi 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Öğrenci Kulüpleri Çizelgesi 2019. 30886 tarih ve sayılı resmi gazetede yayınlanan millî eğitim bakanlığı eğitim kurumları sosyal etkinlikler yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğe göre yeniden düzenlenen sosyal etkinlikler ekleri. Öğrenci̇ kulüpleri̇ çi̇zelgesi̇ afet hazırlık kulubü bilişimve i̇nternet kulübü çocuk hakları kulübü değerler kulübü demokrasi, i̇nsan hakları ve yurttaşlık kulübü denizcilik kulübü.

Ali Yasin YÜN TED ALANYA KOLEJİ
Ali Yasin YÜN TED ALANYA KOLEJİ

Bu dosya dokümanlar kategorisine eklenmiştir, buna benzer dosyalar için dokümanlar kategorimize bakabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan dosyayı görebilir, dilerseniz. Kulüp etkinliklerinde, bir yandan öğrencinin beceri ve yetenekleri geliştirilirken diğer yandan sosyal gelişimlerini destekleyici çalışmalar yapılmaktadır.

Ali Yasin YÜN TED ALANYA KOLEJİ

08.06.2017/30090 mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği eği̇ti̇m kurumlari sosyal etki̇nli̇kler yönetmeli̇ği̇ Hoş sadâ musîki kulübü 23. Aşağıdaki bağlantıdan dosyayı görebilir, dilerseniz. Konuları birbirine yakın olanlar birleştirilerek yeni öğrenci kulüpleri kurulabilir.

← konu soru takip çizelgesikonu soru takip çizelgesi →