Öğretmen Ders Yükü Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Öğretmen Ders Yükü Çizelgesi 2018. Genel olarak ekim ayında başlayıp mayıs ayının sonuna kadar süren ders dışı egzersiz çalışmalarının saatleri okulların şartlarına göre değişiklik gösterebiliyor. Uluslararasi anadolu i̇mam hati̇p li̇sesi̇ haftalik ders çi̇zelgesi̇ (yurt dışından gelen öğrenciler i̇çin) yayın tarihi:28 haziran 2012.

LİSE KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ ANKARA ÜÇÜNCÜSÜ Başkent
LİSE KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ ANKARA ÜÇÜNCÜSÜ Başkent

Etkinlik zamanlayıcısı sekmesine etkinlik ekleyin, günlük program sekmesinden uygun günü seçin ve excel ’in gününüzü yönetmenize. Öğretmenlerin haftalık okutacağı ders yükü nasıl belirlenmeli? Artan ders yükünün en az 15 saat olması halinde ilave olarak 1 öğretmen için norm kadro daha verilir.

LİSE KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ ANKARA ÜÇÜNCÜSÜ Başkent

Ders saatleri azalıyor, teneffüsler artıyor 2023 vizyon belgesi açıklandı. Bu şekildeki hesaplama sonrasında artan ders yükünün en az 20 saat olması hâlinde, ilave olarak 1 atölye ve laboratuvar öğretmeni norm kadrosu daha verilir. Alınabilecek maksimum ek ders saat sayısı haftalık olarak, normal gündüz öğretiminde en fazla 20 saat, ikinci öğretimde ise en fazla 10 saattir. E)toplam ders yükünün 201’den fazla olması halinde, her 40 saat ders yükü için 1, atölye ve laboratuvar öğretmeni norm kadrosu verilir.

← pekiştirme çizelgesipekiştirme çizelgesi →