Üniversite Tercih Puanı Hesaplama 2014

Pdf Cevap Anahtarı

Üniversite Tercih Puanı Hesaplama 2014. Tercih robotu, üniversite adaylarına yönelik hazırlanmış olan kullanımı kolay ve yararlı bir android uygulamasıdır.uygulamanın temel amacı üniversiteye girecek olan öğrencilere yardım ederek lys puanlarını hesaplama ve alacakları puana göre girebilecekleri üniversiteleri başarı sırasına göre sıralamaktır. Lys puan hesaplamanızı yaparken belirtilen değerleri doğru girmeye dikkat edin ve sınav türünüzü de işaretleyin.

Yıllara göre DGS istatistikleri DGS Dikey Geçiş Sınavı
Yıllara göre DGS istatistikleri DGS Dikey Geçiş Sınavı

Yüksek i̇htisas üniversitesi’nden sağlık bilimleri dergisi. Hesaplanan puanlar sınav sonucu alacağınız puanlara yaklaşık olacaktır. 2021 başarı sıralamaları ve taban puanları,konu anlatımları,puan hesaplama,üniversiteler,tyt,ayt,yks,ales,kpss,takdi̇r ve teşekkür.

Yıllara göre DGS istatistikleri DGS Dikey Geçiş Sınavı

@alperturkoglu merhaba,gectigimiz 2 sene de sınava girdim.i̇lk senem de ek puanı aldım ancak üniversite egitimini yarıda kesip kaydımı sildim.ardından gectigimiz sene yeniden sınava girdim ve bekledigim gibi puanım kesildi ve tercih yapmadım.bu sene yeniden girecegim ancak merak ettigim konu osym’de secim yaparken ki egitim durumunda ”kaydım silindi”. Hesaplanan puanlar sınav sonucu alacağınız puanlara yaklaşık olacaktır. Yks puan hesaplama nasıl yapılır? Üniversite kampüsünüze yakın özel yurt fiyatları için tıklayınız 2022 tyt ayt (yks) taban puanları ve başarı sıralamaları aşağıdaki gibidir.

← yks 2021 puan hesaplamayks 2021 puan hesaplama →