Üniversite Yerleştirme Puanı Hesaplama 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Üniversite Yerleştirme Puanı Hesaplama 2016. Türkiye’deki üniversitelerden özyeğin üniversitesi’nin bir lisans programına merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş işlemleri, 02 mayıs 2014 tarihli 28988 sayılı resmi gazete'de yayımlanan yükseköğretim kurumlarında ön lisans ve lisans düzeyindeki programlar arasında geçiş, çift ana dal, yan dal ile kurumlar arası kredi transferi yapılması esaslarına. Meslek lisesi yada genel lise ayrımı olmadan tüm öğrencilerin yerleştirme puanı hesaplanmasında obp puanları üzerinden hesaplama yapılmaktadır.

PuanGO İndir Android için YGSLYS Puan Hesaplama
PuanGO İndir Android için YGSLYS Puan Hesaplama

2016 üniversite yerleştirme sonuçlarına göre oluşan taban puanlar. 2012 öğrenci seçme ve yerleştirme kılavuzu, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunda yer alan yükseköğretime giriş ve yerleştirmeye yönelik ilgilimaddeler uyarınca. Kpss lise mezunu kaç net yaparsa kaç puan alır?

PuanGO İndir Android için YGSLYS Puan Hesaplama

Meslek lisesi yada genel lise ayrımı olmadan tüm öğrencilerin yerleştirme puanı hesaplanmasında obp puanları üzerinden hesaplama yapılmaktadır. Hepsi yanlış olursa o da olmuyor. Ygs puanı hesaplama programı ile ygs puanınızı yaklaşık olarak hesaplayabilirsiniz. Türkiye’deki üniversitelerden özyeğin üniversitesi’nin bir lisans programına merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş işlemleri, 02 mayıs 2014 tarihli 28988 sayılı resmi gazete'de yayımlanan yükseköğretim kurumlarında ön lisans ve lisans düzeyindeki programlar arasında geçiş, çift ana dal, yan dal ile kurumlar arası kredi transferi yapılması esaslarına.

← marmara tıp gano puan hesaplamamarmara tıp gano puan hesaplama →