2010 Ygs Lys Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2010 Ygs Lys Puan Hesaplama. 400 puan alan bu adayın her test düzeyindeki başarısı ayrı ayrı hesaplanacak ve lys puanlarına eklenecektir. Ösym tarafından yayımlanan son verilere göre düzenlenmiş lys puan hesaplama 2017 robotu sitemiz aracılığı ile adayların hizmetine sunulmuştur.

Anne Babamıza Karşı Olan Saygımızı Hangi Davranışlarımızla
Anne Babamıza Karşı Olan Saygımızı Hangi Davranışlarımızla

Yani öğrenciler kendi bölümleri ve tercihleriyle ilgili ayrı sınavlara girecekler. Sınıfın sonunda yapılan sınavdan alınacak merkezi sınav puanını (msp) öğrenmek için adayın ilgili testlerden yaptığı doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Ayrıca lys puan hesaplama sayfamıza da göz atmak isteyebilirsiniz.

Anne Babamıza Karşı Olan Saygımızı Hangi Davranışlarımızla

Ygs'de 140 ile 179.999 arası puan alan adaylar, sadece meslek yüksek okulu ön lisans programları ile açıköğretim programları için tercih yapma hakkına sahip olacaklardır. Ygs sınavı için altı ayrı puan türü hesaplanacak. Yeni sınav sisteminde puan türleri sadece lys'de etkin olacak. Ygs puan hesaplamalarını online yapabileceğiniz sayfamızı daha önce duyurmuştuk.

← tyt puan hesaplama 2019 exceltyt puan hesaplama 2019 excel →